Finansiering af båd

BankenBeslutter man sig for at få finansieret sin båd, skal man tage stilling til, om det skal ske i banken eller om man vil bruge et specialiseret finansieringsselskab.

 

Forskellen er, at det er ganske få banker, der i enkelte filialer har viden om fritidsskibe, om papirerne på fritidsskibe, og kan/vil påtage sig arbejdet med skødeskrivning, omregistrering, og måske indflagning i Danmark fra et udenlandsk skibsregister, så derfor vil det ofte være en god idé, at henvende sig til et af de finansieringsselskaber, der har specialviden på området.

 

Finansieringsselskaber kan rådgive omkring næsten alt, hvad der opstår af spørgsmål ved køb af en båd, og hos f.eks. SejlerFinans annoncerer man ligefrem med, at selskabet sikrer, at der ikke er restgæld eller andre forpligtelser skjult i den købte båd, og at man derved kommer til at eje den båd, man køber – Det er endnu ikke set, at bankerne giver den slags garantier.

Man kan groft sagt sige, at låner man pengene i en bank eller kreditforening, får man en pose penge i hånden og må så klare resten selv.

 

 


 

 

FinansieringLåner du hos et af specialinstitutterne vil de gå ind i handlen og hjælpe med følgende:

  • ved en besigtigelse vil de tage stilling til om prisen er fair
  • ordne hele papirsiden, når man har lavet en købsaftale med sælger,
  • sørge for, at man faktisk også bliver ejer af båden og ikke får problemer med skjult gæld,
  • tage sig af pengestrømmen, så betaling ikke sker før end båden bliver ens,
  • rådgive en om forsikring, registreringsforhold, moms, og meget andet.

 

Vi regner med at kunne præsentere vores finansieringspartner inden for kort tid og man vil hermed kunne få et tilbud på finansiering direkte her på siden.