Ny eller brugt båd?

Ny eller brugt båd?

Der er mange gode grunde til, at søge efter en brugt båd.

 

Kan man gå på kompromis med, at båden ikke er splinter ny, kan der være rigtig mange penge at spare ved, at købe en brugt båd.

 

Omvendt kan det, hvis økonomien ikke spiller den afgørende rolle, være en vidunderlig følelse, at ligge sin fabriksnye båd i vandet og være den første til at sejle den ud i bølgen blå.

 

Som udgangspunkt anbefaler vi, at man undersøger brugtmarkedet grundigt inden man beslutter sig for at købe en ny båd. Det er sommetider muligt, at finde enten en demo båd eller en lettere brugt båd, som har taget det størte værditab, men stadig få en båd som næsten føles som ny.

 

I dag er brugtmarkedet meget større end for bare 5 år siden og der er rigtig mange sælgere, hvilket øger muligheden for at gøre en rigtig god handel.

 

 


 

 

 

Ny eller brugt båd?

Hvornår skal man købe og sælge?

 

Det er svært at sige noget konkret om, hvornår det er bedst at købe og sælge både.

 

Nogen mener, at det er bedst at sælge i foråret. Imidlertid bruger nogen købere lang tid på at kigge efter den helt rigtige båd. Mens andre købere, som har båd og ønsker at skifte den ud, først skal have solgt denne båd, dette kan tage lang tid.

 

Derfor er der mange faktorer der spiller ind når en båd skal sælges eller købes. Det bedste råd vil derfor være, at starte i god tid.

 

Imidlertid er det vært at bemærke sig, at det ofte er billigere at købe båd om foråret, da udbuddet af både til salg er størst på denne tid af året.