Om Bådbasen

Bådbasen

Bådbasen er hele danmarks nye bådportal, hvor brugere både kan købe og sælge. Bådbasen er et formidlings site, hvor købere og sælgere kan mødes i funktionelle, webbaserede omgivelser som vil gøre eksponeringen af både meget mere interessant end hvad man hidtil har oplevet. Bådbasen er drevet af et ungt og innovativt team, som med fingeren på pulsen formår at revolutionere online bådhandel og føre den til højder som branchen ikke før har set.

 

Brugervenlighed og et enkelt, men yderst funktionelt design har været i højsædet under udviklingen af vores website og resultatet er unikt.

 

Hvorfor Bådbasen?

Du skal vælge Bådbasen fordi du som forhandler vil kunne drage nytte af den samlede mængde trafik og eksponering din forretning vil få igennem Bådbasen.com.

 

 


 

 

Hvorfor skal du vælge Bådbasen fremfor andre løsninger på markedet?

 

 

Lave priserrigtigevalg

Vi ser ingen grund til at en forhandler skal betale flere tusinde kroner om måneden for at blive eksponeret på internettet.

 

Alsidig eksponering

Vi vil være med til at gøre det nemmere for folk at komme på vandet, og derfor vil vores markedsføring forsøge at ramme mange nye målgrupper, hvilket også vil være gavnligt for dig som forhandler.

 

Professionel rådgivning

Vi vil altid stå til rådighed i forhold til rådgivning omkring hvordan du kan øge dine muligheder for at sælge flere både igennem Bådbasen.

 

Nem og simpel proces

Det skal bare være nemt. Vores brugere skal kunne oprette en profil og en annonce på under 2 minutter.

 

Tilpasning, fleksibilitet & udvikling

Bådbasen er bygget til at kunne skalere internationalt, opgraderes og forbedres. I samarbejde med vores forhandlere ser vi frem til at bygge de bedste salgsværktøj til bådindustrien.