Brugte både
Skrevet af Bådbasen   
Lørdag, 28. april 2012 11:19

Brugte BådePå Bådbasen finder du alle brugte både i hele Danmark. Vi har blandt andet brugte motorbåde, sejlbåde, motorsejlere, speedbåde og meget mere. At finde den helt rigtige båd blandt et have af brugte både kan være noget af en udfordring, derfor har vi prøvet på at gøre det så nemt som muligt for dig at finde din næste båd.

 

Hvordan søger jeg efter brugte både?

På Bådbasen kan du søge efter brugt båd på mange forskellige måde, vi har på forsiden en hurtig søgning hvor du kan vælge det bådmærke, type af båd, prisklasse eller hvad du nu måtte ønske. Hvis du ønsker at lave en mere detaljeret søgning kan du anvende vores "Avanceret bådsøgning" hvor du blandt andet kan specificere hvilket skrogmateriale du ønsker båden skal være i, eller hvilken type brændstof den skal anvende.

 

Klik her hvis du vil lave en hurtig søgning efter brugte både >

 

 

 

 

Klik her hvis du vil lave en avanceret søgning efter brugt båd >

 

 

 

 


 

Jeg ønsker at sælge min brugte båd på Bådbasen

På Bådbasen er det 100% gratis at sælge brugte både. Vi tager 0% i kommission og du kan have din båd liggende på Bådbasen lige til den dag den bliver solgt. Hver måned skal du ind og genindrykke din annonce da vi prøver at holde Bådbasen opdateret med de nyeste annoncer.

 

Du kan også vælge at opgradere din annonce til enten Basis eller Plus. Det betyder at du får mange flere muligheder hvad angår din annonce.

 

Klik her hvis du vil sælge din brugte båd gratis >

 

 

 

 

Klik her hvis du vil promovere din båd blandt andre brugte både >